KALENDÁŘE 2021

25.10.2020

Kalendáře ČBS 2021 & malá pomoc pro Ivu Záděrovou

Konečně pro Vás máme přichystané hotové kalendáře, nicméně karanténa nám to trochu komplikuje, tudíž odesílat budeme až 3.11., poté pravidelně každé úterý a pátek :)

Cena kalendáře je 225 Kč + 75 Kč poštovné a balné.

Jelikož nás mrzí celá letošní "zpackaná" sezóna a neradi zůstáváme v nečinnosti - rádi bychom zrealizovali alespoň něco, co stále můžeme a z prodeje kalendářů podpořili někoho, kdo to opravdu potřebuje!

Z každého prodaného kalendáře věnujeme 25 Kč Ivě Záděrové.

Iva 7. března 2018 spadla nešťastně ze svého koně a zlomila si 2. krční obratel, což zapříčinilo kontuzi míchy, nehybnost od krku dolů, dýchání pouze s pomocí ventilátoru a poškození zraku. Rádi bychom alespoň drobnou pomocí podpořili Ivčinu léčbu a návrat do běžného života. Další informace o Ivě naleznete zde: https://www.facebook.com/PomocproIvu/

Pokud by chtěl někdo Ivu podpořit navíc samostatně, na stránce naleznete číslo transparentního účtu!

JAK KALENDÁŘ OBJEDNAT?

Kalendáře můžete objednávat na e-mailu sekretar@bezudidlovyspolek.cz

Do mailu uveďte:

• počet kalendářů
  • vaše jméno a příjmení
  • dodací adresu či adresu zásilkovny, kam chcete kalendář zaslat
Kalendář je možné po předchozí dohodě vyzvednout osobně v Liberci či v Praze.

JAK UHRADIT?

• Platba je možná pouze předem na účet spolku: - 1026177116/ 6100
  • Cena za 1 kalendář = 225,- + 75,- poštovné -> celkem 300,-, ovšem při objednávce více kalendářů uhraďte poštovné jen jednou
  • Do poznámky pro příjemce uvádějte "Kalendář a vaše jméno"