INFORMACE K MČR 2020 Královický dvůr 29.8. - 30.8.2020

Co musím splnit abych se mohl přihlásit na MČR?

Musím být řádným členem Českého bezudidlového spolku. Do spolku se mohu registrovat pomocí registračního formuláře na webu (ZDE). Po vyplnění všech údajů obdržím do 14ti dnů potvrzení o přihlášení a pokyny k platbě. Členský poplatek je v roce registrace 200,- Kč a další roky po 100,- Kč.

Další podmínkou je mít licenci bezudidlového jezdce. Ta se dá splnit buď účastí na bezudidlových hobby závodech, či na závodech pod jinými spolky (ČJF), avšak musím startovat bez udidla. V době startu již musím být řádným členem ČBS. Všechny informace, žádost o licenci ke stažení, aktuální změny a přehledy jsou ZDE.

Pokud jsem členem a mám licenci stačí už jen vyplnit přihlášku na MČR (bude v předstihu k dispozici na webu v sekci MČR 2020) a vše zašlu na email sekretar@bezudidlovyspolek.cz

Jaké disciplíny budou na MČR?

Bohužel zatím se musíme stále spokojit pouze s parkurem a drezúrou. Veškeré soutěže budou vypsány v rozpisu, který se na webu objeví do 30. 5. 2020. Pro všechny, kteří se v parkuru či drezúře necítí na finálovou úroveň, budou otevřené také nižší soutěže. :)

Těšit se však můžete i na speciální soutěže! V roce 2019 potěšilo naše oko skákání v maskách, nebo dovednostní disciplíny. Co to bude letos? Nechte se překvapit! :)

Kde můžu složit hlavu?

Možností je více. Ubytování přímo v Královickém dvoře je možné jak v penzionu, tak ve stanech či karavanu, koňském kamionu atd... ve "stanovém městečku." Ubytování si rezervujte na telefonu +420 730 588 587, nebo emailu ubytovani@kralovickydvur.cz. Nepište žádosti o ubytování nám! Ubytování se platí personálu Královického dvora. Doporučujeme řešit ubytování včas, aby bylo místo. :)

Základní ceny

Penzion - 700,- Kč/osoba/noc se snídaní

Stanování/obytná auta - 150,- Kč/osoba/den - platba za sociální zázemí (sprchy, wc)

Elektrická přípojka - 100,- Kč/den

Veškeré info zde:

www.kralovickydvur.cz

Objednávky ubytování

ubytovani@kralovickydvur.cz

Možnosti dalšího ubytování v okolí podle Google ZDE.

Kde objednat ustájení koně? Je možnost ustájení?

Ustájení koně se objednává společně s přihláškou. Boxová kapacita bude upřesněna, ale měla by být dostatečná pro všechny účastníky.

Cena ustájení je 500,- Kč/noc.

V ceně je seno, sláma, napáječka, žlab. Box se odevzdává čistý.

Není možnost mít koně v ohrádkách, jako byla na Farmě Vysoká. Všichni ustájení koně budou v boxech.

Na koho se můžu obrátit pokud nebudu něco vědět?

Vaše první cesta by měla být vždy do PRAVIDEL ČBS, případně OFICIÁLNÍHO ROZPISU. Pokud zde svou odpověď nenajdete obraťte se na emaily:

sekretar@bezudidlovyspolek.cz

info@bezudidlovyspolek.cz

Veškeré informace budou postupně přidávány na tuto stránku.

Všem děkujeme za přízeň, VAŠE ČBS