OBLASTNÍ RADY ČBS

OBSAZENÍ OBLASTNÍCH RAD

Středočeská včetně Prahy Severočeská - Východočeská - Jihočeská - Západočeská - Jihomoravská - Severomoravská

STŘEDOČESKÁ OBLAST VČETNĚ PRAHY

Lenka Holá +420 724 381 715 FB (Královický Dvůr)  lenka.hola@kralovickydvur.cz

Andrea Fišerová +420 720 971 176 FB

SEVEROMORAVSKÁ OBLAST

FB skupina pro tuto oblast zde

Věra Michálková + 420 736 646 434 VMichalkova@seznam.cz

Lišková Monika

Simona Klimentová

JIHOMORAVSKÁ OBLAST

Tereza Berešová +420 724 941 344, info@farmapodmohylou.cz

Markéta Švancarová svancarovamarketa@seznam.cz

Jana Krajíčková j.krajickova@email.cz

Chceš také být člen oblastní rady? Koho hledáme?

Rádi bychom v rámci dalšího růstu spolku obsadili oblastní rady, které budou spravovat onu spádovou oblast v rámci bezudidlových závodů, především však hledáme lidi s nadšením pro jezdectví bez udidla, kteří budou mít chuť se podílet na dalším rozvoji našeho spolku a na šíření filosofie bezudidlového jezdectví mezi nové členy v dané oblasti.

• Oblastní rada se skládá z předsedy a dvou dalších členů; rádi bychom, aby si předseda zvolil svůj tým, s nímž se mu bude dobře a efektivně spolupracovat!
  • Máte k dispozici areál či víte o areálu, který by splňoval podmínky pro konání bezudidlových soutěží a bylo by možné zde uspořádat oblastní mistrovství?

Co očekáváme?

Nehledáme lidi s praxí či letitou zkušeností (ač je samozřemě vítána!) - důležitý je zájem o bezudidlové jezdectví, chuť a motivace k pomoci s budováním něčeho nového. Chceme lidi schopné, aktivní (ale tak trochu i dobrodruhy) s chutí učit se novým věcem společně s námi!

• účast na schůzích Výkonného výboru a Rad ČBS
  • doporučená účast na školení rozhodčích 9. 6. 2019 Královický dvůr (výrazně pomůže se studiem pravidel ČBS, s jejich správným výkladem a následnou aplikací v praxi)
  • správa dané oblasti (vyhledání, sběr a zpracování informací o závodech, kurzech, seminářích konaných v dané oblasti, dohled nad členy a aktivní pomoc (řešení dotazů, nápadů,...), činnost cílit na nábor dalších členů

Co nabízíme?

Spoustu nových zkušeností, možnost realizovat své vlastní nápady, návrhy, doporučení či uplatnění vlastních zkušeností v bezudidlové oblasti, osobní růst a možnost zdokonalit své schopnosti, příjemné zážitky v přátelském kolektivu, možnost další spolupráce a v neposlední řadě skvělý pocit z dobře odvedené práce, která pomůže ke spokojenosti mnoha lidí a koní - protože pro ně to vše děláme!

Oslovila Vás tato nabídka?

Pokud jste bezudidlovým nadšencem či byste jen rádi rozšířili možnost účasti na bezudidlových závodech lidem ve vašem okolí, pak neváhejte a kontaktujte nás na e-mailu: info@bezudidlovyspolek.cz.

Jsme na počátku a poptávek po závodech v rámci celé ČR je mnoho, přidejte se k nám!