PARTNEŘI

Hledáme hlavního partnera pro Mistrovství ČR v bezudidlovém jezdectví 2019.

Partnerské společnosti a sponzoři

Jezdecké potřeby Cleverhorse pro nás zajišťují zviditelnění spolku mezi jezdeckou veřejností, informují o událostech spolku a poskytují ceny do vybraných soutěží. Obchod Cleverhorse se spolkem úzce souvisí, protože v něm mimo jiné nakoupíte veškeré bezudidlové vybavení včetně     poradenství zdarma. Pro členy spolku také nabízí slevu 8% na bezudidlové                                                                                           vybavení!

Farma Vysoká našemu spolku poskytuje úžasné zázemí a podporu pro pořádaní našich závodů na zkrátka vysoké :) mistrovské úrovni. A nejen to. Vedení spolku se schází právě na farmě, kde jsou prostory vhodné i pro vzdělávání, pořádání seminářů a kurzů. Děkujeme celému týmu Vysoké za tuto možnost.

Blanka Satranová profesionální fotografka, která krásně fotí naše závody a promo fotky.

Zde může být Vaše logo.

Hledáme partnery a sponzory!

Buďte součástí historie i budoucnosti - moderní jezdectví čekalo na tento moment, vznik tohoto spolku. Budete vidět, slyšet a hlavně pomůžete dobré věci.

Těšíme se na Vás a Vaše návrhy.

Sponzoři:

AgroKBtrade s.r.o.

Sponzor mistrovství 2018

HLEDÁME partnera - výrobce stuh a kokard na dlouhodobou spolupráci. Pokud byste o někom věděli, budeme rádi za tip. Děkujeme.